Naši treneri

RADOMIR ŽIVKOVIĆ Završio je gimnaziju u Leskovcu, osnovne akademske studije i master studije na fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu. Radio je na fakultetu kao saradnik u nastavi na predmetu "Košarka" i u ženskoj ekipi "Vojvodine" kao košarkaški i kondicioni trener. Trenirao je košarku 11 godina. Trenutno je personalni trener u EMS studiju, bavi se kondicioniranjem i specifičnom pripremom košarkaša, testiranjem motornih sposobnosti i kontrolom treniranosti.
NIKOLA MILOSAVLJEVIĆ Završio je hemijsko-tehnološku školu u Leskovcu, trenutno je apsolvent na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu. Na fakultetu je pomagao u izvođenju praktične nastave na predmetu Košarka i držao pripreme za prijemni ispit budućim studentima fakulteta. Trenirao je 13 godina profesionalno košarku u nekoliko klubova u Srbiji, radio je kao trener u nekoliko košarkaških klubova u Novom Sadu, trenutno je trener seniora u KK Kadetu i personalni trener u EMS studiju. Bavi se razvojem motoričko-funkcionalnih sposobnosti sportista i FMS sistemom testiranja koji se bazira na proceni efikasnosti lokomotornog sistema, kroz procenu mobilnosti, motorne kontrole i stabilnosti.
JELENA ĐUKIĆ Završila je srednju medicinsku školu. Trenutno je student na fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu. Aktivno se bavi fitnesom, član je reprezentacije Srbije u fitnesu, bodybuilding-u, body fitness-u i aerobiku. Učestvovala je na svim saveznim i pojedinim međunarodnim takmičenjima. Aktivno je trenirala odbojku 10 godina. Trenutno je personalni trener u EMS studiju, kao i Pump workout instruktor u ženskom fitnes centru B-Fit.

Kontaktirajte nas

Adresa Petra Drapšina 30, Novi Sad (Srbija)
Telefon 061/2-999-769